Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un preot îşi pedepseşte enoriaşii care i-au aruncat ulei şi motorină pe casă. A postat mesaje la adresa lor: „Lumânarea arde până în momentul când veniţi să vă cereţi iertare“

 Preotul din localitatea doljeană Cetate a scris mare pe pereţii casei mesaje la adresa răufăcătorilor. ”Aşa vreţi să trăim ca vecini, făcând rău la nesfârşit, sau asta nu este o ruşine? Trăiţi în junglă dacă în societate nu puteţi, reduşilor. Oglinda mizeriilor sociale. Aşa ştiţi să vă educaţi copiii, făcându-i martori la faptele voastre. Şi copiii voştri vor purta această pată”,  a scris Fabian Iovan .
„Nu este normal ce a făcut“

Oamenii din localitate doljeană susţin că au avut un şoc în momentul în care au văzut afişele.”Nu este normal ce a făcut. Le-am citit şi eu şi am văzut ce a scris acolo. De ce nu a depus plângere la poliţie împotriva celor care i-au aruncat cu ulei şi motorină pe casă. El este preot şi trebuie să ne înveţe să iertăm. Acum a dat dovadă de cu totul şi cu totul altceva”,a  spus un localnic.

Preotul le cere sătenilor care i-au murdărit casa  tot prin intermediul mesajelor despăgubiri. ”Mucoşilor! Vă aştept să-mi aduceţi cinci saci cu ciment şi două remorci cu nisip. Să îndreptăm ce aţi stricat, plus bani-mâna de lucru. Săptămâna viitoare vă pun numele aici în caz că nu luaţi în considerare. Măcar pentru ai voştri copii aveţi puterea să recunoaşteţi. Lumânarea arde până în momentul când veniţi să vă cereţi iertare”, a mai scris slujitorul Domnului.

Preotul din localitatea doljeană Cetate s-a ales anul trecut cu dosar penal pentru infracţiunea de abuz în serviciu. Fabian Iovan a îngropat o femeie fără ca rudele acesteia să prezinte actul medical de constatare a decesului şi fără adeverinţa de înhumare care se eliberează de la primărie.

Lasati un raspuns