Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

EXPERIENȚA care a marcat-o pentru totdeauna pe Luminița Anghel! Ce i-a spus un călugăr înainte ca mama ei să moară și cum i s-a SCHIMBAT VIAȚA

Cu un ochi plânge, cu altul râde! Luminița Anghel (44 ani) a vorbit cu lacrimi în ochi, în emisiunea “Dincolo de aparențe”, despre pierderea mamei sale care a precedat nașterea unui copil.
“Mama mereu îmi spunea, sărăcuța, înainte de a muri, că se va stinge și nu va apuca să mă vadă cu propriul copil în brațe. Și așa a fost.
Am întâlnit un călugăr când mama era încă bolnavă, pe patul de moarte, și mi-a spus că o să existe un schimb și că trebuie să am răbdare. La vremea respectivă nu am înțeles despre ce era vorba pentru începusem demersul cu fetița de a o lua în plasament și am făcut legătura cu ea. El mi-a spus: ‘Nu, nu este fetița’. Nu m-am putut gândi la momentul respectiv, mama nu se stinsese, nu exista în mintea mea perspectiva unei relații, cu atât mai mult a unui copil personal. Dar într-adevăr așa a fost, următorul an am rămas însărcinată. Cred cu putere că există schimburi în viață, după ceva rău ți se întâmpla ceva bun, iar după ceva bun trebuie să fii pregătit pentru că lucrurile nu pot merge mereu bine”, a spus Luminița Anghel, recent, în emisiunea “Dincolo de aparențe”, de la Antena 2.

Luminița Anghel are 3 copii: un băiețel biologic, în vârstă de un an și 4 luni, și un băiat și o fetiță adoptați.

Lasati un raspuns