Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Predicţiile lui Nostradamus pentru 2013 sunt ÎNFRICOŞĂTOARE! Vezi de ce omenirea se află sub semnul “UNUI MARE PERICOL”!

Relaţiile tot mai tensionate între ţări pe fondul crizei economice, precum şi declaraţiile belicoase ale unor lideri politici ar putea fi semnul că predicţiile lui Nostradamus sunt pe cale de a se împlini şi în 2013.

Celebrul Nostradamus a dezvăluit în prezicerile lui faptul că în acest an omenirea se află sub semnul “unui mare pericol”, potrivit site-ului fiicurios.ro.

Şi dacă stăm să analizăm tensiunile acumulate în mai multe zone ale Globului şi declaraţiile războinice ale liderilor locali ( Coreea de Nord, Orientul Mijlociu, China, Japonia şi chiar sudul Europei) acestea ar putea duce la împlinirea profeţiilor.

Ba mai mult, studiind catrenele sale, specialiştii au dedus că patru şefi de stat vor fi asasinaţi în  2013, iar acest lucru va duce la începutul celui de-al Treilea Război Mondial, în care va fi implicată şi rasa galbenă.

Nostradamus s-a născut pe 14 decembrie 1503, în Saint Rémy de Provence, în sudul Franței. Numele lui adevărat a fost Michel de Nostredame. A fost căsătorit de două ori. Prima soție și cei doi copii pe care i-a avut cu aceasta au murit răpuși de ciumă. A fost farmacist și medic și a creat un medicament cu ajutorul căruia a încercat să vindece boala de care a murit familia lui. Mai târziu a conceput un almanah pentru 1550.  În total a făcut 6.338 profeții, majoritatea dintre ele dovedindu-se eronate. Ar mai fi realizat și cel puțin 11 calendare anuale și este autorul a peste 1.000 de catrene care includ, de asemenea, profețiile datorită cărora a devenit faimos în zilele noastre.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/predictii-pentru-2013-nostradamus-omenirea-mare-pericol-442270.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns