Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Aşa arată EXTRATERESTRUL găsit în deşertul Atacama! Filmul care face furori!

Un documentar care urmează să fie lansat în curând, “Sirius”, de Steven Greer, prezintă nişte informaţii foarte interesante şi controversate, cu privire la extratereştri. În documentarul “Sirius” e prezentată analiza unui extraterestru, despre care se spune că a fost găsit în deşertul Atacama din Chile.Arătarea, care e radiografiată şi analizată pe toate părţile, măsoară numai 15 centimetri, iar realizatorul documentarului spune că este un extraterestru “în carne şi oase”, găsit în deşertul Atacama din Chile şi a sosit pe Terra în nişte vehicule care folosesc energii alternative neutilizate până acum pe Pământ.

Steven Greer este un medic care a încercat de nenumărate ori să obţină informaţii confidenţiale despre viaţa pe alte planete şi extratereştrii care ne vizitează, dar nu a avut nici un succes, fiind ignorat de autorităţi.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/extraterestru-atacama-desert-documentar-sirius-greer-442489.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns