Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Moartea nu există, spun cercetătorii

Oamenii de ştiinţă susţin că moartea nu există. Ce îi face să declare asta…

Robert Lanza, doctor în medicină şi specialist în biocentrism, susţine că moartea nu există, de fapt, şi că oamenii nu cunosc un sfârşit absolut.

Medicul are argumente ştiinţifice, legate de teoriile despre multivers, adică existenţa a mai multor universuri în care se întâmplă evenimente diverse.

Multiversul este format din timp, spaţiu, energie, materie şi legile fizicii pe care le ştie toată lumea. În fiecare univers din multivers există o variantă a fiinţei noastre, care, evident, trăieşte diferit de noi.

Viaţa este o aventură care transcede modul nostru banal, liniar, de gândire. Viaţa nu are o dimensiune liniară, ea este care o floare nemuritoare, care se întoarce mereu să anime multiversul“, scrie Robert Lanza pe blogul său.

Medicul este de părere că, daca aceste universuri paralele există, înseamnă că există o infinitate de posibilităţi. Dacă o persoană moare într-un univers sau în mai multe, ea va continua să trăiască în altele, deci nu va muri cu adevărat.

Ştiinţa mai spune că nimic nu dispare, ci se transformă, deci această energie nu dispare la moartea noastră, ci “călătoreşte” dintr-o lume în alta.

 

Sursa: http://www.apropo.ro/wow/moartea-nu-exista-spun-cercetatorii-10719703

 

Lasati un raspuns