Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vrei să trăieşti mai mult? Uită-te 10 minute pe zi la sâni mari

Un medic german afirmă că holbatul la sânii femeilor timp de câteva minute pe zi este mai sănătos pentru organismul bărbaţilor decât mersul la sală.

O echipă de cercetători germani condusă de doctoriţa Karen Weatherby, expert în îmbătrânire, a publicat un studiu din care reiese că bărbaţii au o alternativă în ceea ce priveşte creşterea speranţei de viaţă şi menţinerea unei condiţii fizice bune.

Concret, doctoriţa Weatherby afirmă că privitul zilnic la femeile cu forme generoase este la fel de bun, dacă nu chiar mai bun, ca şi efectuarea de exerciţii la sală.

“Doar 10 minute de privit la farmecele unei femei bine «dotate» sunt echivalente cu efectuarea a 30 de minute de gimnastică aerobică”, a declarat experta în gerontologie, care afirmă că această concluzie vine după cinci ani de monitorizare.

Printre beneficiile acestei metode se numără o tensiune arterială mai scăzută, scăderea ritmului cardiac şi a riscului de boli coronariene. Explicaţia este simplă, în opinia doctoriţei: “Excitarea produsă la vederea sânilor creşte pe moment ritmul cardiac şi înbunătăţeşte circulaţia sanguină, cu efecte benefice pe termen lung”.

Printre recomandările doctoriţei Weatherby se află şi aceea potrivit căreia bărbaţii de peste 40 de ani trebuie să privească zilnic cel puţin 10 minute o perche de sâni “măsura” D sau mai mari.

Dacă nu v-aţi prins până acum, articolul de mai sus este un hoax care circula pe internet de câţiva ani buni. Totuşi, eu vă recomand ca, pe lângă exerciţiile efectuate la sală, să aplicaţi şi “învăţăturile” doctoriţei Weatherby şi, mai mult, să nu vă limitaţi doar la privit.

 

Sursa: http://www.apropo.ro/fun/lol/vrei-sa-traiesti-mai-mult-uita-te-10-minute-pe-zi-la-sani-mari-10723339

Lasati un raspuns