Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

‘Ce făcea Dumnezeu înainte de creaţia divină?’. Discursul lui STEPHEN HAWKING a ŞOCAT ÎNTREAGA LUME

Cunoscutul fizician Stephen Hawking a stârnit un interes imens în Pasadena, California, acolo unde a susţinut o prelegere pe tema “Originea Universului”. Savantul este renumit pentru opiniile sale controversate asupra acestui subiect.

Fanii lui Hawking au început să formeze cozi la Institutul de Tehnologie din California chiar şi cu 12 ore înainte pentru a intra gratis acolo unde urma să aibă loc prelegerea. La un moment dat chiar, a existat o persoană care ar fi oferit chiar 1.000 de dolari pentru găsirea unui loc în sală, însă nimeni nu a dorit să-şi cedeze locul, informează Huffington Post.

Hawking a susţinut că Universul nostru nu a avut nevoie de intervenţie divină pentru a fi creat. “Ce făcea Dumnezeu înainte de creaţia divină? Pregătea cumva Iadul pentru cei care îşi puneau astfel de întrebări?”, s-a întrebat Hawking.

Savantul a revenit şi asupra uneia dintre temele sale favorite, nevoia explorării spaţiului. “Trebuie să continuăm cercetarea spaţiului pentru viitorul umanităţii. Nu cred că vom mai supravieţui încă o mie de ani, dacă nu scăpăm de pe această planetă fragilă”, a spus Hawking.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/stephen-hawking-ce-facea-dumnezeu-inaine-de-creatia-divina-443885-1.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns