Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Minunea de la muntele Athos s-a repetat! Vezi ce semnificaţie poate avea pentru omenire

La sfârşitul săptămânii trecute, o candelă mare din Biserica principală a schitului „Sfânta Ana” a început să se mişte în formă de cruce în dimineaţa zilei de 12 aprilie. Acum, minunea s-a repetat.

Conform agionoros.ru, citat de Agerpres, prima dată, mişcarea candelei a durat 30 de ore, iar a doua oară s-a întâmplat sâmbătă seara, 13 aprilie, două ore.

Ce semnificaţii au toate aceste minuni? Există o tradiţie, conform căreia dacă această candelă se mişcă în zile de sărbătoare ea prevesteşte evenimente fericite, iar dacă se mişcă în zile lucrătoare ,cum a fost cea de 12 aprilie şi cea de 13 aprilie, este un semn al venirii unor mari nenorociri şi încercări.

Monahii de la Schitul ”Sfânta Ana” îndemnă oamenii la rugăciune. „Numai Dumnezeu ştie ce se va întâmpla. Nu trebuie să facem presupuneri şi să cădem în deznădejde, ci să ne rugăm”, au spus aceştia.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/minunea-athos-semnificatie-omenire-443895.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns