Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Masa traditionala de Florii si la Catedrala Ortodoxa Romana Sf. Gheorghe din Windsor

Duminica, 28 aprilie 2013, de la 12:30 p.m. la Catedrala Ortodoxa Romana cu hramul Sf. Gheorghe din Windsor, Ontario, va avea loc traditional masa de peste cu ocazia Floriilor scrie Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a celor doua Americi, pe pagina sa oficiala, preluata de Romanian Global News. 
Cunoscut sub denumire populara de Florii, Intrarea in Ierusalim a lui Isus este o sarbatoare ce precede Sfintele Sarbatori Pascale. Evenimentul din Windsor va avea loc duminica, 28 aprilie 2013, in Auditoriul Catedralei dupa sfintele slujbe.
“Masa de peste este pregatita de catre Reuniunea de Doamne a Catedralei. Fiind masa oficiala inainte de marea sarbatoare a Invierii Domnului din morti, va asteptam sa sarbatorim cu anticipare acest mare Praznic prin participarea tuturor la acest banchet crestin, intr-o atmosfera crestina si romaneasca, alaturi de familia si prietenii dumneavoastra” se mai arata in materialul citat.

 

Sursa: http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=9031:masa-traditionala-de-florii-si-la-catedrala-ortodoxa-romana-sf-gheorghe-din-windsor&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns