Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Maria Băsescu şi-a dus tatăl la Voroneţ! Părintele primei doamne şi-a sărbătorit ieri ziua de nume

Prima doamnă, Maria Băsescu, a fost alături de tatăl ei ieri, de ziua de nume a lui Gheorghe Andruşcă. Cei doi au mers împreună la slujbă, la Mănăstirea Voroneţ din judeţul Suceava.

În ziua de Sfântul Gheorghe, prima doamnă a României a vrut să fie alături de tatăl ei, care şi-a aniversat ziua de nume, aşa că a făcut o vizită la Suceava. Cei doi au mers apoi într-o vizită la Mănăstirea Voroneţ şi au asistat la slujbă, mai ales că era şi hramul lăcaşului. Maria Băsescu şi-a sprijinit tatăl în permanenţă, pentru că bătrânul se deplasează cu greutate.

“Nu poate sta prea mult în picioare pentru că îl dor, dar o să mergem acasă când nu o să mai reziste”, ne-a spus Maria Băsescu. Înainte de plecare, soţia preşedintelui a cumpărat câteva ouă de Paşte încondeiate cu mărgele pentru tatăl său. Prima doamnă a sosit la Suceava cu o seară înainte şi a mers la cimitir, la mormântul mamei sale, pentru a aprinde o lumânare. Aurora Andruşcă a murit în urmă cu un an, la vârsta de 83 de ani.

Preşedintele, în vizită la Ford

În timp ce soţia sa era acasă, la Suceava, preşedintele Traian Băsescu s-a aflat, ieri, într-o vizită de lucru la fabrica Ford din Craiova. Şeful statului a făcut un tur al fabricii de motoare, după care a discutat cu staff-ul companiei.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/maria-basescu-tatal-voronet-parintele-primei-doamne-sarbatorit-ziua-nume-444576.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns