Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Părinţii i-au pregătit ÎNMORMÂNTAREA ÎNAINTE SĂ SE NASCĂ, iar ce a urmat e UIMITOR

Când alţi oameni cumpără biberoane, pătuţuri şi haine noi, părinţii lui Noah Wall i-au cumpărat micuţului sicriu şi i-au planificat înmormântarea înainte de a se naşte.

Din nefericire, mama lui Noah a aflat, când a mers la ecografia de morfologie, la 12 săptămâni, că micuţul ei are spina bifidă şi alte câteva afecţiuni grave, medicii sugerându-i să facă avort.

Femeia a renunţat, chiar dacă ştia că bebeluşul ei nu prea are şanse să trăiască după ce va fi născut. Astfel, Shelly şi Rob i-au pregătit copilului înmormântarea, chiar înainte ca micuşul să se nască. I-au cumpărat chiar şi sicriu, dar surpriza a venit pe 6 martie 2012.

Atunci, britanica l-a născut pe Noah, care a respirat şi a plâns, precum un copil normal. Uimiţi, medicii l-au băgat în operaţie încercând să îl facă să fie cât mai normal. Din păcate, puştiul e paralizat de la brâu în jos, are craniul plin de fluid cerebrospinal, care trebuie evacuat des, iar starea lui nu e grozavă.

Cu toate acestea, Noah a împlinit luna trecută un an, a zis “mama” şi “dada”, le zâmbeşte celor din jur, dar soarta lui e cruntă. Cu toată grija şi tratamentele, viaţa copilului este în pericol în fiecare zi, părinţii şi surorile sale, aşteptându-se ca din clipă în clipă să se producă tragedia.

Până atunci, însă, Noah trăieşte, se bucură de tot ce e în jurul lui şi… zâmbeşte.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/bebelus-bolnav-sicriu-revenit-444546.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns