Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cele mai frumoase oraşe de vizitat primăvara

Primăvara este un timp perfect pentru flori şi turism. Vremea e perfectă, drumurile sunt uscate şi cerul mai senin în timpul primăverii. Deci, fă-ţi bagajele imediat! Aruncă o privire mai jos dacă vrei să ştii care sunt locurile înspre care să te îndrepţi primăvara asta.

1. Barcelona

Barcelona este un oraş minunat, în care poţi avea experienţe emoţionante. Pe lângă partea artistică, acest oraş oferă şi o atmosferă comercială vibrantă. Muzeele, pub-urile, dar şi panoramele care nu trebuie ratate vor face ca timpul să treacă pe nesimţite în timp ce tu ce distrezi şi te simţi bine.

Barcelona

 

2. Londra

Londra este grozavă în orice perioadă a anului! Fie că e primăvară sau iarnă, Londra are multe de oferit. London Bridgen, Madame Tussauds şi London Eye sunt locuri superbe de văzut în timpul primăverii. Spectacolul floral Harrogate ce are loc în Yorkshire este cu siguranţă ceva cu care merită să-ţi răsfeţi primirea!

Londra

 

3. Miami Beach

Fără îndoială, te poţi distra în Miami oricând de-a lungul anului, dar primăvara este cel mai potrivit moment pentru o vizită. Plajele frumoase şi petrecerile de la asfinţit pot asigura porţia de divertisment pentru toţi cei care caută să ia o pauză şi să fie departe de agitaţia oraşului.

Miami Beach

 

4. Paris

Parisul trebuie să fie pe lista oricărei persoane căreia îi place să călătorească. Turnul Eiffel şi Muzeul Luvru sunt cu siguranţă un deliciu pentru cei care apreciază arta. Parisul este oraşul romantismului care are ceva de oferit pentru oricare dintre voi. Nu uitaţi să includeţi Parisul pe lista celor mai bune locuri de vizitat primăvara asta.

Paris

 

5. Roma

Arhitectura romană, păstrată de sute de ani, poate fi găsită la Roma. Primăvara este cel mai potrivit timp pentru a vizita Colosseum-ul.

Roma

 

6. Edinburgh

Dacă te gândeşti la Scoţia, Edinburgh nu poate fi ratat! Castelele regale şi atmosfera scoţiană fac din Edinburgh un loc minunat de vizitat primăvara. Nici celebrul festival din august al acestui oraş nu trebuie ratat.

Edinburgh

 

7. Maui

Te gândeşti să vizitezi Hawai primăvara asta? Ei bine, Maui este o insulă cu care ar trebuie să începi. Indiferent că vrei să încerci surfing, scufundări sau doar să vezi balene, aici există câte ceva interesant pentru fiecare!

Maui

Sursa: http://www.apropo.ro/life-style/cele-mai-frumoase-orase-de-vizitat-primavara-10784414

Lasati un raspuns