Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Reacţia criminalului în faţa injecţiei letale a şocat planeta. Este probabil cea mai terifiantă declaraţie spusă vreodată de un condamnat la moarte

Un criminal american i-a lăsat stupefiaţi pe călăii săi în momentul în care aceştia au dus la împlinire sentinţa. Bărbatul, condamnat la moarte în Texas, SUA, a avut o reacţie tulburătoare prin conţinutul ei.

Martorii care asistau la execuţia sa au rămas şocaţi de ultimele cuvinte rostite. Potrivit Daily Mail, când a fost întrebat dacă are ceva de spus înainte de a primi injecţia letală, Richard Cobb, un tânăr de 29 de ani din Texas, a declarat ceva ce va rămâne în istorie.

„Viaţa este moarte, moartea este viaţă. Sper ca într-o bună zi, această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască va ajunge la un sfârşit. Viaţa este prea scurtă. Sper ca cei care au energii negative din cauza mea să treacă peste asta. Viaţa este prea scurtă să ţinem în noi sentimente de ură şi furie. Asta e tot, gardian”, a precizat acesta.

Cobb nu s-a oprit aici, însă, şi înainte ca injecţia letală să îşi facă efectul, şi-a întors capul şi a strigat spre gardian: „Wow, e minunat, e fantastic! Mulţumesc, gardian!”

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/reactie-criminal-injectie-letala-socat-planeta-moarte-445118.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns