Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Programul slujbelor pascale la bisericile romanesti din Jula

În cele mai multe biserici ortodoxe române din Ungaria, slujba de Înviere se va oficia la miezul noptii: în Catedrala „Sfântul Nicolae” din Jula, la bisericile din Apateu, Bãtania, Budapesta, Micherechi, Sãcal, Seghedin si Otlaca-Pustã scrie Foaia Romaneasca preluata de Romanian Global News.

La biserica din Jaca, slujba Învierii Domnului va începe putin înainte de miezul noptii, la ora 23.30. Credinciosii din Chitighaz si Cenadul Unguresc vor putea participa la aceastã slujbã cu începere de la ora 4.00, iar credinciosii din Orasul Mic Românesc din Jula de la ora 7.00.

Pentru ortodocsii români din Bichisciaba si Aletea slujba de Înviere se va oficia cu începere de la 8.00. PS Pãrinte Episcop Siluan va sluji de Înviere în Capela Ortodoxã din Budapesta (str. Holló nr. 8), unde imediat dupã slujba Învierii va fi oficiatã si Sfânta Liturghie de Pasti.

 

Sursa: http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=9133:programul-slujbelor-pascale-la-bisericile-romanesti-din-jula&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns