Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cele mai frumoase mesaje DE TRIMIS de Paşte!

Nu e niciodată foarte facil să concepi un SMS sau un mesaj frumos pentru cei apropiaţi cu ocazia sărbătorilor pascale. Fie că te referi la Sărbătoarea Naşterii Domnului, sau la Iepuraşul care vine plin de cadouri, mesajele trebuie să fie calde, emoţionante. Libertatea.ro îţi propune cele mai frumoase urări de Paşte!

1. “Hristos a înviat!”

2. “Sărbători fericite încarcate de lumină, seninatate, bucurie şi dragoste…”

3. “Fericire, armonie, dragoste si o primavara caldă să vă aducă Sfintele Paşti în case”

4. “Lumina, speranţa, putere de-a merge pe drumul vietii cu fruntea sus, încredere în forta ta si multa dragoste de la cei dragi. Paste fericit!”

5. “Sărbători senine şi pace în suflet!”

6. “Paşte fericit! Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveti parte de multa caldură în suflet şi în casa, bucurie în inima şi multa sănătate şi putere de muncă.

7. “Speranţa, armonie şi pace, toate înconjurate de iubire şi lumina sfintelor sărbători de Paşte …”

8. “Bucuria vine din lucruri marunte, liniştea vine din suflet, lumina vine din inima fiecăruia. Un Paşte fericit!”

9. “Fie ca Lumina Sfânta a acestei mari sărbatori să vă călăuzeasca pasii, să vă aducă sănătate şi fericire care să dainuie vesnic în preajma voastră”

10. “Sunt zile când trebuie să ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisa, când lumina sfânta coboară în casele si în inimile noastre… PASTE FERICIT”

Care dintre mesaje ţi se pare cel mai REUŞIT?

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/mesaje-frumoase-de-trimis-de-paste-445496.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail`

Lasati un raspuns