Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mesajele PENIBILE pe care nimeni nu vrea să le primească de Paşte!

Paştele vine şi mulţi vor să îşi surprindă apropiaţii cu mesaje frumoase. Tentaţia de a da mesaje penibile este destul de mare, dat fiind că acestea circulă la liber pe Internet. Liberatea.ro îţi recomandă cel mai puţin inspirate SMS-uri cu ocazia sărbătorilor pascale.

1. “Un iepuraş tare drăgalaş a ieşit în cale cu viteza mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat şi Hristos a Înviat!”2. “16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Un Nou Paşte Fericit”

3.”Iepuraşul mustăcios e de Paste norocos. Nu-ţi lăsa cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înrosit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

4. “De Paşte să iei de poftă, să nu mănânci de foame, carnea de miel care are cam 200 de calorii la suta de grame”

5. “Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în doua soapte să-ţi dau un mesaj de Paşte”

6. “Ce face un cal pe un câmp de cannabis? Paşte fericit”

7. “M-a contactat iepuraşul si mi-a zis că eu o să fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin în dilemă! Ar trebui ca în dimineata de Paşte să ajung în gradina ta dar parca tu nu ai gradină… să vin pe balcon? Aştept răspuns”

8. “Iepuraşi nenumarati/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş”

9. “Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ziua învierii”

10. “Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criza în buget…/ Aşa că s-a îmbătat,/ Ca să nu fie crizat…”

Care dintre aceste mesaje ţi se pare cel mai PENIBIL?

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mesaje-pe-care-nu-le-vrea-nimeni-de-paste-445491.html

Lasati un raspuns