Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mesajul emoționant al lui Teo Trandafir de Paște! Citește aici ce transmite împreună cu fiica sa! | FOTO

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a trecut prin momente grele, dar și-a găsit puterea de a merge mai departe grație fiicei sale, Maia.

De Paște, Teo Trandafir le-a transmis un mesaj emoționant celor care o urmăresc pe Facebook.

Mesajul respectiv este scris pe o fotografie în care apare fiica adoptată a vedetei, Maia, cu un coșuleț cu ouă roșii în brațe.

“Ne luăm din vreme-n vreme câte un răgaz important. pentru cei iubiți cu adevărat și pentru noi înșine, momentele acestea rămân neprețuite, ni le amintim adesea apoi. Să prețuim un Paște liniștit!”, este mesajul postat de Teo Trandafir pe site-ul de socializare și semnat împreună cu fiica sa, Maia.

Deși Maia este adoptată de binecunoscuta vedetă, relația dintre ele este una foarte puternică, după cum mărturisea recent Teo.

“I-am explicat că este lumina din viața mea, norocul meu. I-am spus fiicei mele că nu a crescut în burtica mea, ci în inima mea”, a explicat Teo la o emisiune de la Acasă TV.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/teo-trandafir-maia-fiica-teo-trandafir-mesaj-paste-445993.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns