Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Gestul blasfemitor la adresa creştinismului! Cine este DIVA care şi-a atârnat o cruce între picioare?

„PUNK: Chaos To Couture” MET GALA – 2013. Acesta a fost evenimentul care a şocat prin ţinuta uneia dintre vedetele invitate de organizatori. Respectiva, cu antecedente care au zgâriat serios retina public de-a lungul timpului, a recidivat şi a arătat încă o dată că poate şoca oricând îşi doreşte.

Punk, punk, dar nici chiar aşa! De la un stil vestimentar diferit până la unul ţicnit se pare că graniţa este reprezentată de o fâşie mică pentru celebra devoratoare de apariţii şocante, Madonna. Cântăreaţa a apărut la New York, la un eveniment găzduit de Metropolitan Museum of Art., îmbrăcată într-un fel care parcă este nelalocul lui chiar şi pentru o artistă nonconformistă cum este ea.

Cu o coafură a la Cleopatra, singurul aspect care nu striga în gura mare la cei prezenţi, Madonna a venit încălţată cu nişte pantofi cu o culoare care face poftă de bomboane, iar de acolo în sus parcă era acasă în dormitor, într-un moment de intimitate fierbinte.

Cu desuuri negre si cu un soi de sacou prins cu o curea de prost gust, aceasta a pozat foarte sigură că a dat lovitura cu ţinuta ei, plină de ţinte şi de lanţuri care mai de care mai kitsch. Parcă pe covorul roşu nu ar fi fost o ditamai divă internaţională, ci o puştoaică emo, scăpată în fanteziile curentului unde rimelul şi tristeţea autoprovocată sunt piese forte. Şi pentru ca tabloul să întregească fiascoul, Madonna a mai fost flancată şi de bărbaţi îmbrăcaţi într-un stil sobru şi elegant, ceea ce a făcut-o să arate şi mai penibil.

Asta nu-i nimic, cota maximă a şocului a fost atinsă când cântăreaţa a lăsat să-i cadă între picioare o cruce, gest sfidător şi blasfemitor la adresa creştinismului. Ne întrebăm ce părere ar avea Papa Francisc despre ieşirea grobiană în decor a Madonnei, dar până când vom afla un răspuns îi putem da un sfat artistei care va implini 55 de ani: vârsta impune un anumit cod indiferent dacă te cheamă Madonna sau Vasilica.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/gest-blasfemitor-crestinism-cruce-madonna-446159.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns