Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ŞOCANT! Bahmu şi Prigoană S-AU ÎMPĂCAT ÎN CIMITIR! Uite ce dezvăluiri a făcut ea

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au împăcat pentru a cincea oară, după noup luni de certuri aprige pe bani şi pe copii. Cei doi par să fie numai lapte şi miere, însă momentul împăcării este unul inedit. Bahmu a povestit totul.

“Ne-am întâlnit în Vinerea Mare la locul unde e înmormântat băieţelul nostru. Am stat de vorbă şi am decis cp trebuie să facem tot ce se poate pentru binele copiilor noştri, care trebuie să aibă mamă şi tată. Am stat acolo şi am discutat 3-4 ore. Din fericire nu a trecut foarte multă lume, iar cei care au trecut vă daţi seama cum se uitau. Se poate spune că a fost o împăcare în cimitir. Am plecat împreună, el a luat copiii, pentru că era programul lui de vizită, iar eu am ajuns mai târziu”, a povestit Adriana, la “Acces Direct”, despre cea de-a cincea împăcare cu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un cuplu cu năbădăi: patru nunți, patru divorțuri

Divorțul dintre Adriana Bahmuțeanu (38 de ani) și Silviu Prigoană (50 de ani) a fost pronunțat la sfârșitul lunii ianuarie, de Judecătoria Sectorului 3 din București.Cea de-a patra căsătorie dintre cei doi a fost desfăcută din culpă comună, iar cei doi copii ai cuplului rămân la mamă.
Povestea de dragoste dintre Silviu și Adriana a început în anul 2003, când ea, jurnalistă fiind, s-a angajat la Realitatea TV, unde el era acţionar. Iar prima întâlnire nu a fost deloc una obişnuită.
“Când am intrat prima dată la el în birou, mi-a spus că sunt îmbrăcată ca o curvă şi să plec. Apoi, m-a chemat înapoi şi m-a pus să fac o emisiune. Am simţit că mă place, însă l-am evitat mult timp, deoarece încă era însurat. După ce am acceptat să mă întâlnesc cu el, s-a mutat la mine din prima noapte”, spunea atunci Bahmu.
Din nefericire, prima căsnicie a durat cât luna de miere, pe care au început-o la primărie şi au terminat-o la tribunal.
În 31 ianuarie 2004 a avut loc a doua nuntă a celor doi, la Las Vegas. La trei luni de la a doua căsătorie însă, Silviu Prigoană a intentat un nou divorţ, dar la scurt timp s-a răzgândit şi a renunţat. La puţin timp, în august a introdus iarăşi acţiunea de divorţ care s-a finalizat în toamna anului 2004.
Nici cea de-a treia nuntă, care s-a petrecut în vara lui 2005, nu a fost cu noroc, căsnicia terminându-se în 2007.
Adriana şi Silviu s-au cununat pentru a patra oară în 2009, chiar în ziua în care Adriana a împlinit 35 de ani. De data aceasta, ea l-a cerut pe el în căsătorie şi, însărcinată în cinci luni, a acceptat să poarte numele lui Prigoană. În mariajul lor au apărut Mihai Maximus şi Eduard Gabriel.
Înainte de a deveni un cuplu, atât Adriana, cât şi Silviu au mai fost căsătoriţi. Adriana, o singură dată, iar Prigoană, de două ori. Prima lui soţie s-a stins din viaţă cu 15 ani în urmă, ea fiind mama celor doi fii ai lui Prigoană, Honorius şi Silvius. Afaceristul s-a căsătorit iar în 1997, dar în 2002 a divorţat pentru că a doua lui soţie nu-şi dorea copii.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/adriana-bahmuteanu-si-silviu-prigoana-s-au-impacat-in-cimitir-446205.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns