Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

DETALII TERIFIANTE! Înainte să moară, Michael începuse să ia legătura cu “lumea de dincolo”

Împătimit al celor mai excentrice experiențe spirituale, Michael Jackson devenise obsedat în ultima perioadă de comunicarea cu lumea de dincolo. Megastarul încerca în ultimii ani de viață să ia legătura cu lumea de dincolo, idee pe care o transformase într-o obsesie. Bunul său prieten Deepak Chopra, un guru indian, a dezvăluit faptul că ”Regele muzicii Pop” își administra Propofol pentru că era convins că somnul profund în care intra îl purta la granița dintre viață și moarte. Și, conform indianului Jacko ar fi reușit de câteva ori.

Propofol este anestezicul extrem de puternic pe care Michael Jackson îl utiliza pentru a reușit să adoarmă. Cel care îi administra serul era medicul Conrad Murray, în prezent condamnat pentru uciderea megastarului. Conform experților din Los Angeles, cantitatea de Propofol găsită în organismul lui Michael era echivalentă cu cea administrată unei persoane care este supusă unei intervenții chirurgicale majore. Tot ei au precizat că Propofolul se găsește extrem de greu în afara spitalelor.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/michael-jackson-calatorie-lumea-de-apoi-propofol-anestezic-care-l-a-ucis-446269.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns