Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Delegaţia Clubului Rotary din Sardinia – oaspete al Consiliului Județean Maramureș

          Ieri, 10 mai, o delegație formată din 12 membri ai Clubului Rotary – OGLIASTRA, Sardinia District 2080, au fost oaspeții Consiliului Județean Maramureș. Cei 12 reprezentanți italieni au venit în Maramureș pentru a se înfrăți cu Clubul Rotary Baia Mare, dar și pentru a participa la Balul caritabil ”Dăruiește Speranță”, care are loc sâmbătă 11 mai. 

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Zamfir Ciceu, împreună cu prefectul județului, Anton Rohian, au discutat cu oaspeții italieni, despre istoricul relațiilor Maramureșului cu Italia, despre perspectivele unei colaborări viitoare. Italia este pe primul loc în topul țărilor care au investiții în Maramureș.

Francesco Tuligi – președintele Clubului Rotary – OGLIASTRA a transmis gazdelor salutul președintelui județului din care provine și și-a exprimat speranța unei fructuoase colaborări viitoare. ”La noi, comunitatea română este foarte numeroasă. Cunosc mulți români cu profesii diferite, de la tehnicieni și sudori, până la lucrători în domeniul sanitar. Suntem interesați într-o mai bună colaborare pe viitor cu Maramureșul.”

       Președintele Consiliului Județean Maramureș, Zamfir Ciceu, a afirmat că există suficiente domenii și tematici pe care se poate acționa în comun, iar insituția pe care o conduce își exprimă întreaga disponibilitate în acest sens. ”Clubul Rotary reprezintă un nucleu de personalități din cele mai diverse domenii, animate de dorința de a se implica în problemele comunității, de a ajuta și de a promova valorile. Bazându-se pe principii precum adevărul, coretitudinea, bunăvoința, clubul este sensibil la problemele comunității și vine cu proiecte și idei în acest sens. Apreciez acțiunile caritabile ale Clubului Rotary, precum și dorința de a crea structuri relaționale cu parteneri externi.”a adăugat președintele Zamfir Ciceu.

Biroul de presă

 

Sursa: http://www.cjmaramures.ro/detaliu.aspx?eID=2885&t=Comunicatedepresa&Node=21

Lasati un raspuns