Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ksawery Knotz – preotul catolic ce a devenit guru sexual!

Un preot polonez, pe numele sau Ksawery Knotz, a deveni guru sexual si acum predica cum este sa ai relatii sexuale si sa ajungi la orgasme divine.

Ksawery Knotz este un preot polonez catolic, ce a jurat sa fie celibatar, ce acum predica in mod deschis despre sexul divin, in cartile sale. El sustine ca sa ajungi la orgasm cu persoana iubita este similar cu a intra in Rai. Dupa prima sa carte, Sex as you don’t know it: for married couples who love God, Ksawery Knotz a publica o a doua carte, Sex is Divine. Preotul incurajeaza cuplurile sa faca sex si le explica cum sa trezeasca pasiunea in viata lor sexuala.

Gurul sexual Ksawery Knotz este celibatar

Parintele Knotz, ce traieste intr-o manastire din orasul Stawola Wola, in sudul Poloniei, a devenit consilier pentru mii de catolici dornici sa isi imbunatateasca viata sexuala. Este insa usor sa fii sceptic in privinta unui preot celibatar ce a devenit guru sexual. Dar Ksawery Knotz sta ferm in spatele convingerilor sale si spune ca un chirurg nu are nevoie sa aiba probleme de inima pentru a deveni un cardiolog de succes. Cand oamenii il intreaba cum poate un preot sa stie atat de multe despre sexualitate, parintele Knotz raspunde ca a auzit aceeasi intrebare de atat de multe ori, incat acum i se pare amuzanta. Oricat de neobisnuit ar fi, se pare ca stie despre ce vorbeste. El sustine ca dragostea si relatia emotionala vine de la Dumnezeu si actul sexual duce relatia la un nivel mai profund.

Potrivit parintelui Knotz, orgasmul masculin nu este un scop

“Un barbat isi poate gasi casa in corpul unei femei – calatorind adanc in caldura si confortul ei. O femeie il primeste, il trage inauntrul ei si experimenteaza un sentiment de implinire. Intimitatea, o fuziune incitanta, este misterioasa deoarece nu stim exact unde ne va duce. Ne oferim celeilalte persoane, ceea ce pastreaza experienta noastra sexuala in memorie pe termen lung. Orgasmul nu trebuie sa fie cel mai important obiectiv pentru un barbat, este mult mai important ca sotia lui sa il doreasca. Cea mai mare satisfactie sexuala pentru un barbat este implinirea acestei dorinte”, spune Ksawery Knotz, pe site-ul sau, The Act of Marriage.

Lectii despre sex de la un preot catolic

Sa ajungi la orgasm cu persoana iubita este similar cu a intra in Rai

Ar trebui sa vorbesti despre sex

Parintele Knotz sustine ca poate ajuta cuplurile catolice care au probleme cu sexualitatea lor. El subliniaza faptul ca cei care sunt intr-un cuplu ar trebui sa vorbeasca despre sex in loc sa isi bage problemele sub pres, lucru atat de usor de facut, dar care nu rezolva nimic. Manualul sau de sex este foarte popular in Polonia si, avand in vedere ca primele 5000 de copii s-au vandut, se astepta cu nerabdare retiparirea acestuia.

In ciuda acestor lucruri, Knotz este un preot traditional

In ciuda sfaturilor sale explicite despre sexul divin, Ksawery Knotz nu este un revolutionar, ci urmeaza credintele catolice traditionale – el se opune cu tarie sexului inainte de casatorie, contraceptiei si homosexualitatii.

 

Sursa: http://sexgen.showbiz.ro/hot/ksawery-knotz-preotul-catolic-ce-a-devenit-guru-sexual-9150053

Lasati un raspuns