Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Deşi s-au despărţit, Gabi Cristea şi Marcel Toader se ţin de cuvânt: o vor creştina pe fetiţa Dianei Bişinicu

Dincolo de necazurile lor personale, Gabriela Cristea (38 de ani) şi Marcel Toader (50 de ani) sunt oameni de cuvânt. Aflaţi în plin război mediatic iscat odatăcu separarea lor, cei doi nu vor renunţa să o botezepe Rihana, fetiţa finilor lor Diana Bişinicu şi CătălinAndrieş. Pentru liniştea tuturor, naşii vor cumpăraseparat cele trebuincioase botezului, iar darul îl vor oferi tot separat, şi nu în plic comun.

A mai rămas o săptămână până când Gabi Cristea şi Marcel Toader vor fi din nou naşi. Finii lor, Diana Bişinicu şi Cătălin Andrieş, au decis să meargă în continuare pe mâna cuplului aflat în divorţ, pentru a-şi creştina fetiţa. Ca să împace şi varza şi capra, s-a ajuns la varianta de compromis ca sarcinile naşilor să fie împărţite. “Naşa va cumpăra lumânarea de botez şi cruciuliţele care li se vor pune invitaţilor în biserică. Iar naşul e cel care a ales să cumpere trusoul micuţei”, a declarat pentru Libertatea o sursă din anturajul celor doi. Cum Marcel Toader nu este un maestru în ale modei, el a apelat la sfaturile Dianei Bişinicu: “Naşul m-a întrebat ce să-i cumpere fetiţei şi i-am spus ce să aleagă. Într- adevăr, el se va ocupa de trusoul Rihanei”.

Vor respecta datinile machedoneşti

Cheltuielie care revin în sarcina naşilor vor fi suportate separat de cei doi, şi nu plătite împreună, aşa cum s-ar fi întâmplat dacă Gabi şi Marcel ar fi fost în continuare un cuplu. Părinţii Rihanei vor să repecte datinile machedoneşti şi la botez, aşa cum au făcut la nunta lor. Astfel, Gabi va fi cea care o va ţine pe micuţă în braţe în faţa altarului.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/desi-s-au-despartit-gabi-cristea-si-marcel-toader-se-tin-de-cuvant-o-vor-crestina-pe-fetita-dianei-bisinicu-448265.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns