Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ESTE INCREDIBIL CUM S-A AJUNS AICI! Fotografia cu Băsescu, obiect de studiu la o dezbatere a comunităţii gay din toată lumea

Ultima întâmplare care îl are ca subiect pe preşedintele României, arată că figura lui Traian Băsescu se bucură în continuare de popularitate, chiar dacă sondajele de opinie par să contrazică acest aspect.

Charismaticul om politic a fost azi în centrul atenţiei la întâlnirea ateilor şi a homosexualilor din toată lumea, organizată la Palatul Parlamentului, de Asociația Umanistă, cu implicarea deputatului ecologist Remus Cernea.

Potrivit rtv.net, celebra fotografie în care Băsescu este surprins râzând, în mijlocul mai multor ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, a fost prezentată în timpul unei discuţii depsre sex şi reproducere. Aparent, cel care ţinea prelegerea habar nu avea că este vorba despre preşedintele ţării pe care o vizitează.

În luna octombrie a anului 2011, Traian Băsescu a fost la Sibiu cu ocazia slujbei de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, unde a fost surprins de unul dintre fotografii cu gura până la urechi, înconjurat de feţe bisericeşti. La acea vreme, imaginea a făcut furori în mediul virtual din România.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/fotografia-traian-basescu-obiect-de-studiu-gay-448682.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns