Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

SENZAŢIONAL! VEZI CUI S-A RUGAT UDREA SĂ AIBĂ NOROC ÎN POLITICĂ!

Deputatul PDL Elena Udrea şi-a permis în acest sfârşit de săptămână o clipă de răgaz de pe scena politică şi a dat o fugă în Maramureş, zonă a ţării de care este fascinată.

După ce a participat la balul dat de fetele de la H.C. Minaur Baia mare cu prilejul câlştigării campionatului de handbal al Românie, alături de bunul său amic, primarul Cătălin Cherecheş şi senatorul Ciprian Rogozan, blonda politiciană a vizitat şi împrejurimile municipiului de pe Săsar.

Ajunsă la Târgu Lăpuş, Udrea a dat o fugă şi la copacul care aduce noroc, unde, poate, şi-a pus ca dorinţă să aibă un an politic bun, având în vedere conflictul care stă să izbucnească în Partidul Democrat Liberal.

”Este un copac monument în curtea liceului tehnic Grigore Moisil din Târgu Lăpus. Se spune că o bucăţică din coaja copacului aduce noroc. De aceea, liceenii au decojit copacul de-a lungul timpului”, scrie fostul ministru pe pagina sa de facebook..

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/udrea-politica-norc-449688.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns