Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Remus Cernea despre modificarea Constituţiei: Ateii nu vor putea fi secretari de stat, miniştri sau preşedinţi ai ţării

“Comisia pentru revizuirea Constitutiei a votat pentru a interzice unei persoane fără religie să poată fi preşedinte, prim ministru, ministru sau secretar de stat în România”, scrie deputatul Remus Cernea pe contul său de Facebook, citat de Realitatea.net.

Numai o persoană religioasă care are o credinţă monoteistă poate deveni secretar de stat, ministru, premier sau preşedinte în statul român, conform votului Comisiei de revizuire a Constituţiei, şi-a exprimat nemulţumirea deputatul Remus Cernea pe Facebook.

“Amendamentul propus de mine pentru a permite şi jurământul de credinţă fără formula religioasă “Aşa să îmi ajute Dumnezeu”, dar jurând pe onoare şi conştiinţă a fost respins cu largă majoritate, primind doar un vot pentru, din partea reprezentantului UDMR”, s-a plâns Remus Cernea pe reţeaua de socializare.

 

Sursa: http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/remus-cernea-despre-modificarea-constitutiei-ateii-nu-vor-putea-fi-secretari-de-stat-ministri-sau-presedinti-ai-tarii-304061.html

Lasati un raspuns