Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vizita la Strasbourg a Preasfintitului episcop Marc

Parintele Vasile Iorgulescu de la parohia romana din Strasbourg vine cu precizari privind vizita la Strasbourg a Preasfintitului episcop Marc si întâlnirea preotilor apartinàtori de Patriarhia Românà din Ràsàritul Frantei, la sfârsitul acestei sàptàmâni, transmite Romanian Global News.

– Vineri 7 iunie, în cursul dupà-amiezii: sosirea PS Marc si a preotilor, iar la ora 18,30 – Acatist în sobor si rugàciune pentru sànàtate.

– Sâmbàtà 8 iunie la ora 7,30 dimineata: Sfânta Liturghie sàvârsità de soborul preotilor si diaconilor prezenti, sub protia PS Marc; la ora 18,30. Vecernia cu priveghere.

– Duminicà 9 iunie: Utrenia la ora 9:15; Sfânta Liturghie prezidatà de PS Marc la ora 10:30. Dupà slujbà, agapà din bucatele aduse de credinciosi.

Sunt încredintat cà si de data aceasta, ca întotdeauna, enoriasii parohiei noastre vor fi uniti fràteste, prin participarea la slujbe si prin ajutor concret la pregàtirile ce ne revin, în jurul Presasfintitului episcop Marc si a preotilor oaspeti, pe durata urmàtoarelor trei zile.

 

Sursa: www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=9521:vizita-la-strasbourg-a-preasfintitului-episcop-marc&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns