Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Atenţie, se fură în biserică!

Nici în biserică nu te mai poţi lăsa în voia Domnului! Mărturie stau afişelepostate încă de la intrarea în câtevalăcaşuri sfinte din Bucureşti, care-i avertizează pe enoriaşi să-şi păzească de hoţi genţile sau buzunarele.

Am găsit primul anunţ la Biserica Vasile cel Mare, de la Răzoare. Aici, la avizier e un afiş cu o captură video care avertizează enoriaşii să fie atenţi la un cetăţean care fură din biserică: “Acest individ fură din biserici. Dacă îl recunoaşteţi sunaţi la… ”. Înăuntru, oamenii care luau parte la Liturghie s-au conformat şi, printre rugăciuni şi câteva semne ale crucii, îşi mai verificau buzunarele sau îşi priveau genţile.

La vreo doi kilometri spre centrul oraşului, pe strada Sf. Elefterie, nr. 20, o altă biserică îşi avertizează enoriaşii: “În cartierul meu vreau să mă simt în siguranţă. Fii atent la buzunare!”, scrie la intrarea în lăcaşul “Sfântul Elefterie Vechi”. În astfel de condiţii, oare mai reuşesc credincioşii să fie atenţi la slujbă? Parcă mai degrabă au grijă de banii şi de actele din portofel…

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/atentie-fura-biserica-450884.html

Lasati un raspuns