Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Marcel Prodan a omorât-o de tânără într-o viaţă anterioară pe Alexandra Stan”. Vezi cine face AFIRMAȚIA ȘOCANTĂ!

Comportamentul violent al lui Marcel Prodan față de Alexandra Stan a fost explicat nu doar de psihologi, ci și de parapsihologi. Carmen Harra este de părere că relația dintre cei doi este una karmică și că, într-o viață anterioară managerul ar fi ucis-o pe cântăreață.

În viziunea lui Carmen Harra, fosta componentă a trupei Express și în prezent parapsiholog în America, Alexandra Stan ar fi fost omorâtă de Marcel Prodan într-o viață anterioară. Relația dintre ei ar fi existat și atunci și a fost una violentă care s-a terminat tragic.

”Ura dintre ei provine din memorii inactive, nu e vorba de o criză de nervi cauzată de bani. El a omorât-o de tânără într-o viaţă anterioară, când rolurile erau inversate: ea era nobilă, iar el, sclavul ei. A bătut-o, maltratat-o şi schingiuit-o. Nu întâmplător ea s-a născut cu un singur rinichi… Dacă într-o viaţă anterioară eşti bătut, tăiat sau ţi se scoate un organ, corpul fizic duce cu el această memorie într-o existenţă viitoare (…) Nu e întâmplătoare viziunea lui Marcel pentru Alexandra în primul ei clip, «Mr. Saxobeat»: ea în cătuşe cu poliţişti în jur, ca o premoniţie a ceea ce se întâmplă acum”, a explicat Carmen Harra pentru ziarulring.ro.

Harra a fost întrebată unde se ascunde impresarul bătăuș, însă parapsihologul a explicat că și-a pregătit, de fapt, o fugă din țară, în timpul cât a stat ascuns.

„El va încerca să fugă din ţară, dar va fi prins şi pedepsit. El a pus deoparte nişte bani în conturi din străinătate, dar nu atât de mulţi. Un colaborator al lui va încerca să muşamalizeze cazul”. În privinţa muzicii, Harra vede un final: „Cariera lor la nivel înalt e terminată. Chiar dacă drama îi deschide ei multe porţi, nu are starea psihologică de creativitate pentru a se reinventa peste noapte. Ea are nevoie să se simtă iubită. Părinţii sunt de partea ei, dar eu simt că şi ei au considerat-o sursă de viaţă bună. Cred că ei au instigat-o să-l întrebe pe manager despre bani”, a spus ea.

Alexandra Stan a fost bătută crunt sâmbătă seara de managerul ei, în urma unor certuri în maşină, legate de bani. După ce a fost lovită, solista a coborât din mașină, discuția aprinsă a continuat și pe marginea drumului, managerul ei fiind la fel de agresiv ca și până atunci. Norocul vedetei a fost că exact în acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.

După ce sâmbătă a snopit-o în bătaie, managerul acesteia a postat pe Facebook un anunț fals care să justifice absențele ei de la concertele programate pentru acel weekend.

”Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, a anunțat managerul pe pagina ei oficială de Facebook, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/alexandra-stan-omorata-marcel-prodan-carmen-harra-452226.html

 

Lasati un raspuns