Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Copii plătiţi cu 500 € să facă sex cu preoţi italieni

Un nou scandal legat de activităţile sexuale ale preoţilor de la Vatican e pe cale să izbucnească. Presa italiană a dezvăluit ieri că nouă prelaţi din Roma vor fi anchetaţi pentru pedofilie. Conform jurnaliştilor italieni, cei nouă plăteau între 150 şi 500 de euro pentru o partidă de sex cu băieţei, unii dintre ei români. 

Anchetatorii italieni au prezentat pe larg cum se desfăşurau întâlnirile amoroase dintre puştii de până în 15 ani şi preoţi (numele lor nu au fost făcute încă publice şi nici nu e clar dacă se va face vreodată acest lucru). Reţeaua de prostituţie infantilă era condusă, se pare, de un carabinier, care prelua băieţeii din apartamente unde erau ţinuţi de proxeneţi şi îi ducea la periferia din partea de nord a Romei, unde, în locaţii special amenajate, erau aşteptaţi de prelaţi, care îi închiriau cu ora. Carabinierul lua banii, îi dădea proxenetului partea sa, iar minorul era lăsat în compania prelaţilor perverşi. O astfel de întâlnire sexuală costa între 150 şi 500 de euro, luându-se în considerare vârsta băiatului abuzat sexual şi, desigur, rangul prelatului. Între timp, în Australia, un cardinal a stârnit mânia oamenilor după ce a declarat că la originea abuzurilor comise de preoţi este celibatul la care se obligă alegând calea lui Dumnezeu.

Politicienii vor castrarea pedofililor şi a violatorilor

Senatorul PDL Ciprian Rogozan (foto) şi pesedista Gabriela Vrânceanu Firea (foto) au iniţiat un proiect legislativ conform căruia cei care violează minori să fie castraţi chimic, pentru a li se inhiba dorinţele sexuale. Ei sunt de acord şi cu propunerea Bisericii Ortodoxe Române, care prevede ca şi violatorii să beneficieze de acelaşi tratament. “Castrarea nu e un procedeu, e un tratament care se face în decurs de 3 ani. În timpul acestui tratament, se poate face şi tratamentul psihiatric şi psihologic. Noi am luat mai multe legi din Rusia, Moldova, Germania, Franţa, Danemarca, unde recidiva a fost de 83% şi s-a redus până la 2,3% după implementarea acestei legi “, a spus Ciprian Rogozan. Cei care vor accepta castrarea îşi vor reduce pedeapsa.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/copii-platiti-cu-500-EUR-sa-faca-sex-cu-preoti-italieni-453150.html

Lasati un raspuns