Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Patriarhia Română, după ce a decorat-o pe mama lui Becali: “La un gest de recunoştinţă se răspunde cu răzvrătire”

“Gest firesc de recunoştinţă”, astfel consideră Patriarhia decorarea Alexandrei Becali, mama finanţatorului Stelei, în a doua zi de Rusalii. Într-un comunicat remis gândul, Biserica îşi justifică gestul – cel de a acorda o diplomă de vrednicie la sfinţirea bisericii din Ghencea, în semn de mulţumire pentru sprijinul financiar pe care George Becali l-a acordat la construirea şi pictarea lăcaşului de cult.

Potrivit comunicatului, ” Alexandra Becali s-a numărat printre persoanele care au primit diplome de onoare Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena la propunerea Consiliului parohial al parohiei Sfânta Treime – Ghencea în semn de mulţumire pentru sprijinul financiar acordat pentru lucrările de construire şi pictare ale bisericii”.

Mai mult, Patriarhia consideră că reacţiile ulterioare au fost exagerate şi că ele dovedesc lipsă de înţelegere faţă de Biserica care face un gest firesc pentru ctitori şi binefăcătorii ei. “Ca atare, orice alte interpretări date acestui act de apreciere sunt neîntemeiate şi dovedesc lipsa  de înţelegere a unui gest de recunoştinţă firesc al Bisericii pentru ctitori şi binefăcătorii ei”, se precizează în comunicat.

“Ne mirăm că la un gest firesc de recunoştinţă se răspunde cu răzvrătire”, se încheie comunicatul.

 

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/patriarhia-romana-dupa-ce-a-decorat-o-pe-mama-lui-becali-la-un-gest-de-recunostinta-se-raspunde-cu-razvratire-11020701

Lasati un raspuns