Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Oamenii de ştiinţă au descoperit ANUL EXACT în care viaţa de pe PĂMÂNT o să DISPARĂ

Cercetătorii au descoperit că planeta Pământ se află în pragul “crizei de mijloc”. Astfel, în ani omeneşti, Terra are vârsta de 50 de ani şi nu va depăşi 70 de ani, ceea ce înseamnă că viaţa va mai exista pentru încă două miliarde de ani. Inedit este faptul că lipsa dioxidului de carbon este cea care ne va distruge.

Cercetătorii britanici sunt de părere că anul în care Pământul va dispărea este 2.000.002.013, potrivit The Sun.

Ultimele informaţii arată faptul că, în ani omeneşti, Terra are 50 de ani şi nu va trece de 70, fiind în prezent într-o criză “de mijloc”. Cu toate că acum are 4.54 de miliarde de ani, viaţa pe Pământ va mai exista pentru încă două miliarde. Ironic, lipsa de dioxid de carbon este cea care ne va distruge. Astfel, peste un miliard de ani, intensitatea Soarelui va creşte, ceea ce va duce la evaporearea apei. De asemenea, gazul necesar plantelor, CO2, o să dispară. La început, vor dispărea animalele, inclusiv oamenii, ulterior plantele şi în cele din urmă microbii, peste un miliard de ani.

Pământul din viitor o să fie un mediu foarte ostil pentru viaţă. Aceasta va fi restricţionată doar în jurul buzunarelor de apă lichidă, poate la altitudini înalte sau în peşteri”, a declarat astrobiologul Jack O’Malley-James, provesor al Universităţii St Andrews din Scoţia.

Sursa: http://www.rtv.net/oamenii-de-stiinta-au-descoperit-anul-exact-in-care-viata-de-pe-pamant-o-sa-dispara_87998.html

Lasati un raspuns