Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un călugăr a luat BAC-ul cu șpagă, dar și condiționat să nu-i blesteme pe profesori

Examen cu superstiţii la un liceu din Bacău, unde şpaga dată conducerii şcolii de către un călugăr a fost primită cu condiţia ca acesta să nu îi blesteme pe cei cărora le-a oferit-o, conform RTV.

Discuţii tulburătoare interceptate în unul dintre cele mai mari dosare de fraudă la BAC. Printre elevii care au dat şpagă pentru a trece examenele s-a numărat şi un călugăr.
Directorul liceului din Podu Turcului, din judeţul Bacău, i-a pus atunci călugărului o singură condiţie pentru a-i lua banii: să nu îi blesteme.
Discuţiile telefonice şi ambientale interceptate de DNA sunt aproape comice. S-a aflat astfel că directoarea adjunctă a liceului, dar şi directorul se temeau ca nu cumva călugărul care le-a oferit şpaga să îi blesteme. Au răsuflat uşuraţi când bărbatul le-a spus că nu vrea să facă aşa ceva, că nu este un “inconştient”. Numai aşa au luat de la el 2.100 de lei.
La acelaşi liceu, un om de faceri a dat şi bani, a dat şi carne ca şpagă pentru a pune mâna pe o diplomă de liceu. De asemenea, două surori au fost înregistrate în timp ce se plângeau la telefon că profesorul îi jupoaie de bani şi că aceştia sunt, efectiv, flămânzi.

 

Sursa: http://www.ziarulatac.ro/dezvaluiri/un-calugar-a-luat-bac-ul-cu-paga-dar-i-condi-ionat-sa-nu-i-blesteme-pe-profesori-32322

Lasati un raspuns