Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Anunţul APOCALIPTIC al oameniilor de ştiinţă. Când va avea loc SFÂRŞITUL LUMII

Oamenii de ştiinţă au o nouă dată pentru sfârşitul lumii, scrie The Telegraph. Plecând de la avertismentul unui om de ştiinţă, potrivit căruia viaţa de pe Terra va fi distrusă în aproximativ 2 miliarde de ani, specialiştii au calculat anul în care va muri Pământul.

Oamenii de ştiinţă au o nouă dată pentru sfârşitul lumii, scrie The Telegraph. Plecând de la avertismentul unui om de ştiinţă, potrivit căruia viaţa de pe Terra va fi distrusă în aproximativ 2 miliarde de ani, specialiştii au calculat anul în care va muri Pământul, scrie Jurnalul.ro.

Potrivit acestora, Terra va muri în anul 2000002013, adică peste 2 miliarde de ani, atunci când Pământul va avea o vârstă de 6,45 miliarde de ani.

Anul morţii Pământului nu este însă identic cu cel al dispariţiei oamenilor, avertizează cercetătorii. În cadrul unei conferinţe susţinute de astrobiologul britanic Jack O’Malley-James la Universitatea St Andrews din Scoţia, acesta a susţinut că toate plantele şi animalele vor dispărea de pe Terra peste un miliard de ani. După 2 miliarde de ani, oceanele vor seca şi pe Pământ nu va mai exista decât cele mai rezistente tipuri de bacterii şi microbi.

Sursa: http://www.realitatea.net/anuntul-apocaliptic-al-oameniilor-de-stiinta-cand-va-avea-loc-sfarsitul-lumii_1219683.html

Lasati un raspuns