Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Moscova continuă ofensiva la Chișinău. Generalul Kiril vine iar să tropăie la Chișinău

Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, generalul Kiril, va veni iar în Republica Moldova la începutul lunii septembrie, transmite Romanian Global News citând o informație transmisă de jurnal.md.

Anunțul a fost făcut de ÎPS Vladimir, mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, filiala bisericii KGB în Basarabia, în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o cu președintele Nicolae Timofti.

Astfel, un alt agent al Rusiei, mitropolitul Vladimir l-a informat pe președintele Timofti că patriarhul Kiril va veni în RM în perioada 7-9 septembrie.

De menționat că patriarhul rus Kirill va veni în R. Moldova în legătură cu celebrarea a 200 de ani de la apariţia primei structuri ecleziastice ortodoxe dintre Prut şi Nistru, care a unificat toate bisericile ortodoxe din regiune.

Aceasta va fi cea de-a două vizită a patriarhului rus în RM. Patriarhul Kirill a mai fost în Moldova, în perioada 8-10 octombrie 2011.

Pe când o vizită a Patriarhului Daniel la Chișinău? Sau doar Moscova trebuie să se ocupe de românii de dincolo de Prut?

 

Sursa: http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=9892:moscova-continu-ofensiva-la-chiinu-generalul-kiril-vine-iar-s-tropie-la-chiinu&catid=47:politic&Itemid=78

Lasati un raspuns