Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ramona Bădescu s-a rugat la Mormântul Sfânt

Ramona Bădescu a revenit recent din Israel. Frumoasa româncă a fost invitată la Festivalul Românilor din Israel, acolo unde a cântat și prezentat evenimentul. Vedeta a vizitat locurile sfinte şi s-a rugat pentru cei dragi.

Bădescu a mers pentru prima oară în Țara Sfântă și a fost emoționată să viziteze locurile sfinte, Mormântul lui Iisus Hristos, locul Nașterii Maicii Domnului, Zidul Plângerii, Bethleem, Nazareth. Ramona a fost cazată în orașul Tiberias, pe malul lacului Kineret (Galilei), construit de regele iudeilor Irod cel Mare în cinstea împăratului Tiberius.

„La Mormântul Sfânt m-am rugat pentru Iisus Hristos și Fecioară Măria, am spus rugăciuni pentru ei și apoi pentru mine. Papă Francisc, când a fost numit Papă a zis în primul lui discurs: ”Rugati-va pentru mine, că eu să am putere să mă rog pentru voi!”. M-am rugat pentru sănătatea părinților mei și m-am rugat să-mi dea ce consideră că este bine pentru mine. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea ceea ce este al meu!”, a spus Ramona, pentru “Libertatea”.

 

Sursa: http://www.gazetaromaneasca.com/societate/monden/6264-ramona-bdescu-s-a-rugat-la-mormantul-sfant.html

Lasati un raspuns