Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Năucitor: Povestea bărbatului care a păcălit MOARTEA şi s-a trezit din comă vorbind fluent CHINEZA

Un australian din Melborne şi-a schimbat radical viaţa după ce a fost victima unui teribil accident auto. Astfel, după ce s-a trezit din comă, el a realizat că poate vorbi chineza fluent, cu toate că înainte de incident ştia doar câteva cuvinte.

Ben McMahon, un tânăr de 21 de ani, a uimit atât medicii, cât şi familia, în momentul în care s-a trezit din comă şi a început să vorbească în chineză, cu toate că nimeni din jur nu îl înţelegea, portrivit The Sun.

Incidentul care i-a schimbat viaţa a avut loc în cursul anului trecut, atunci când studentul a fost implicat într-un grav accident auto. Astfel, el a ajuns de urgenţă la spital, în comă. În timp ce mulţi apropiaţi îşi pierduseră speranţa că se va mai trezi, tânărul a înfrânt moartea. Inedit este faptul că după ce a stat şapte zile în comă, primele cuvinte pe care le-a spus în momentul în care a deschis ochii au fost în mandarină.”Totul este în ceaţă, dar atunci când m-am trezit şi am văzut o asistentă chineză, am crezut că sunt în China. A fost ca un vis. Totul a fost suprarealist. Era ca şi cum creierul meu era într-un loc, dar corpul era în altul. Astfel am început să vorbesc chineză“, a povestit bărbatul.

Cu toate că recunoaşte că a studiat mandarina la şcoală, Ben spune că nu a stăpânit niciodată limba. Cu toate acestea, viaţa lui s-a schimbat după ce a învăţat-o ca prin minune, atunci când se afla în comă. Astfel, în prezent el este ghid turistic pentru chinezii care vor să viziteze Australia. Mai mult, el este şi vedetă de televiziune, fiind prezentatorul unei emisiuni în limba chineză.

Sursa: http://www.rtv.net/naucitor-povestea-barbatului-care-a-pacalit-moartea-si-s-a-trezit-din-coma-vorbind-fluent-chineza_89463.html

Lasati un raspuns