Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

La Manastirea Inaltarea Domnului din Clinton, se va afla, spre binecuvantare, o parte din lemnul Sfintei Cruci

Pe perioada 8-11 august 2013 la Manastirea Inaltarea Domnului Clinton, se va afla o parte din lemnul Sfintei Cruci. “Dupa binecuvantarea icoanei Maicii Domnului din Hawaii care a adus atata liniste si sfintenie Manastirii noastre prin minunile care s-au intamplat, iata o alta binecuvantare care vine prin purtarea de grija a Maicii Domnului chiar in perioada postului de cinstire a Adormirii Maicii Sfinte” spune Preasfinţitul Irineu enoriasilor săi.

“In perioada 8-11 August 2013, la Manastirea Inaltarea Domnului din Clinton, se va afla spre binecuvantare o parte din lemnul Sf. Cruci pe care a fost rastignit Domnul Hristos, si care aduce multe vindecari si binecuvantari celor ce vin cu credinta sa se inchine.

Aceasta parte a lemnului Sf. Cruci, este adusa special din Grecia de catre P.C. Parinte Ioannis spre binecuvantarea si sfintirea noastra a tuturor” mai spune PS Irineu.

Programul va fi urmatorul:

Vineri 9 August 2013, Sf. Liturghie Arhieresca la 9am, in prezenta Sf Cruci.

Vineri seara la ora 6pm, Vecernia urmata de Taina Sf. Maslu, in prezenta Sf. Cruci.

Sambata 10 August 2013, Sf. Liturghie Arhiereasca la 9am, in prezenta Sf. Cruci.

Sambata seara la ora 6pm, Slujba Vecerniei cu Litie, in prezenta Sf. Cruci.

Duminica 11 August 2013, incepand cu orele 9am, Slujba Utreniei urmata de Sf. Liturghie Arhiereasca, in prezenta Sf. Cruci, dupa care, pentru toti cei prezenti se va servi masa, cu donatii pentru sprijinul manastirii.

Va asteptam cu drag pe toti oamenii de bine, sa ne apropiem cu credinta si cu dragoste de Lemnul cel datator de viata a Mantuitorului, sa ne insanatosim sufleteste si trupeste si mai ales, sa primim binecuvantare si putere, sa trecem cu bine peste aceste vremuri de mari incercari pentru sufletele noastre.

 

Sursa: http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=10041:la-manstirea-inlarea-domnului-din-clinton-se-va-afla-spre-binecuvantare-o-parte-din-lemnul-sfintei-cruci&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns