Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

TE VA SOCA PE VIATĂ. Descoperirea cercetătorilor despre apa sfintită VA ÎNFURIA REPREZENTANTII BISERICII

Cine s-ar fi gândit vreodată la aşa ceva în afară de nişte cercetători care susţin că apa sfinţită are nişte probleme în ceea ce priveşte conţinutul.

Astfel, cei care au realizat studiul în Austria cred că apa sfinţită poate conţine aproximativ 62 de milioane de bacterii, dar şi materii fecale, conform Daily Mail.

Pare incredibil, dar la acest rezultat au ajuns cercetătorii din Viena, care au concluzionat că 86% din mostrele de apă sfinţită analizate conţineau materii fecale.

De asemenea, aceştia au precizat că fiecare mililitru de apă sfinţită conţine nu mai puţin de 62 de milioane de bacterii.

Daily Mail subliniază că izvoare sfinţite conţin apă contaminată cu nitraţi, proveniţi din activităţile agricole, iar cercetătorii austrieci vin cu o soluţie.

Aceştia afirmă că pentru a reduce potenţialele efecte negative ale apei sfinţite, preoţii ar trebui să pună sare în cristelniţe.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/descoperirea-cercetatorilor-despre-apa-sfintita-va-infuria-reprezentantii-bisericii-463394.html

Lasati un raspuns