Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Drama unei mame. Fiica ei a iesit cu crucea-n mana in strada sustinand ca Lucifer i-a intrat in casa!

Caz cutremurator in Baia Mare. O femeie a iesit cu crucea in mana in miez de noapte si la intersectia bulevardelor Traian cu Republicii, tinand o cruce in mana, a inceput sa urle ca Diavolul a intrat la ea in casa. Oricand exista riscul ca femeie sa fie lovita de vreo masina. Mama tinerei a cerut ajutor la 112 iar un echipaj al Politiei Municipiului Baia Mare a venit la fata locului. Din cauza dramei prin care trece mama tinerei, dar si a faptului ca fata sufera de schizofrenie nu vom prezenta identitatea niciuneia dintre ele.

“Ioane! Ioane! Ajuta-ma!” striga tanara din fata politistilor tinand strans o cruce la piept. “Dar de ce ati venit voi? De ce nu ati stat acasa! O sarit Dracu, Lucifer! O venit la mine si o inchis geamurile! Dar de ce o inchis geamurile si o zis hai ca te bat! Lucifer! Nu, Ioan! Ioan! Crucea lui Hristos! Ioan!”

Politistii au reusit cu greu sa o puna pe femeie in masina si sa o duca la Spital. Drama mamei tinerei este una uriasa. “Nu si-a luat tratament de doua luni. Ii cu schizofrenie si nu si-a luat tratamentul de doua luni. Spuneti-mi ce sa fac! Apoi daca nu l-a luat ce sa fac. Cand ia tratamentul e foarte bine, e lucida, nu am treaba cu ea. Daca nu il ia este rau, nu mai judecata. Aiureaza si nu mai suporta nimic. Si acum am dus-o cu politia si salvarea si m-au dus la Sighet. Acolo ce e? Numai bolunzi, bolunzi rau. Crucea lui Hristos a pictat-o ea, pentru ca e la sectia de pictura. Atata sunt de necajita ca nu stiu ce sa ma stiu face” a povestit mama tinerei.

In cele din urma tanara a ajuns la Spital unde a ramas internata si a primit ingrijirile medicale de specialitate.

http://www.actualmm.ro/cutremurator-drama-unei-mame-fiica-ei-a-iesit-cu-crucea-n-mana-in-strada-sustinand-ca-lucifer-i-a-intrat-in-casa-video/

Lasati un raspuns