Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Preot italian santajat de o româncă, 350.000 de euro pentru a nu dezvălui relatiile lor sexuale

“Ajutati-mă, nu mai pot. Acea femeie mi-a luat totul”. La final a trebuit să se adreseze carabinierilor, mărturisindu-și “păcatul”. Protagonist un bătrân preot din Torino.

O femeie de origine romă, Ramona Drăgan, de 32 de ani, continua să-l șantajeze. În total, preotul ar fi plătit 350.000 de euro pentru a nu dezvălui relațiile lor sexuale, efectuate cu plată. Povestea a durat mai mult de trei ani.

“Dacă nu-mi dai bani, arăt fotografiile și filmările cu întâlnirile noastre”, era amenințarea femeii. Femeia, care amenința preotul că va divulga fotografiile și imaginile video în care erau surprinși în ipostaze intime, a fost arestată de carabinieri pentru șantaj. Femeia a fost reținută la întoarcerea sa în Italia, după o perioadă petrecută în România.

Potrivit anchetelor, femeia de 32 de ani era gata să reia șantajul pentru a i se preda alți 50.000 de euro. Santajul a început când preotul a decis să “pună capăt” relației, în octombrie 2011.

În circa doi ani, preotul a efectuat transferuri de 320.000 de euro în contul femei, și ia dat 30.000 de euro în numerar. Carabinierii au fost cei care, odată primit denunțul, l-au convins pe preot să contacteze din nou femeia, care între timp se întorsese în România, și să-i ceară să se întâlnească.

La sosirea la Torino femeia a fost arestată.

http://www.gazetaromaneasca.com/observator/35-actualitate/6690-preot-italian-antajat-de-o-romanc-350000-de-euro-pentru-a-nu-dezvlui-relaiile-lor-sexuale-.html

Lasati un raspuns