Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Iată cum va arăta Sagrada Familia în 2026, când capodopera lui Gaudí va fi finalizată!

A trecut mai bine de un secol din momentul în care au debutat operaţiunile de construire a celebrei Sagrada Familia, biserica din Barcelona proiectată de faimosul arhitect catalan Antoni Gaudí, iar până la finalizarea operei vor mai trece alţi 13 ani.

În cursul acestei săptămâni, arhitecţii responsabili de finalizarea lucrărilor au dat publicităţii o animaţie video care dezvăluie cum va arăta Sagrada Familia în 2026, anul în care este preconizată încheierea lucrărilor de construcţie.

În clipul de mai jos sunt vizualizate diferitele adăugiri care vor fi realizate în anii următori pe măsură ce arhitectul Jordi Faulí şi echipa sa vor continua marşul spre cer. De asemenea, animaţia oferă un context pentru scara uriaşă a edificiului. Turnul central al Sagrada Familia va măsura, la finalizare, 172 metri în înălţime, devenind cea mai impunătoare biserică din lume.

Antoni Gaudí a murit în 1926 la vârsta de 73 de ani, fiind călcat de un tramvai. Nouă arhitecţi au supravegheat de atunci lucrările de la Sagrada Familia, fiecare întâmpinând diferite dificultăţi. Gaudí a lăsat în urma sa planuri detaliate pentru biserică, însă acestea au fost distruse la 10 ani după moartea sa, când un grup de anarhişti au invadat clădirea în timpul Războiului Civil Spaniol. Aşadar, finalizarea lucrărilor la Sagrada Familia s-a dovedit a fi dificilă, însă aşa cum arată şi animaţia de mai sus, biserica va fi şi mai impresionantă decât este astăzi atunci când lucrările vor fi încheiate.

http://www.descopera.ro/dnews/11422489-iata-cum-va-arata-sagrada-familia-in-2026-cand-capodopera-lui-gaudi-va-fi-finalizata-video?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Apropo.ro&utm_term=articol&utm_campaign=O+femeie+a+fost+ucisa+de+familie+pentru+ca+detinea+un+telefon+mobil&utm_term=

Lasati un raspuns