Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Descoperirea făcută de un BĂRBAT pe un PEŞTE: O să mă plimb cu el prin toată ţara să vadă toată lumea minunea

Un bărbat din Suedia a făcut o descoperire inedită într-o fabrică de conserve, după ce a găsit pe un somon o cruce creştină, considerând că este vorba de un semn divin. În prezent, în loc să îl mănânce, el se va plimba prin toată ţara pentru a-l arătat tuturor.

Bărbatul, extrem de religios, a fost uimit atunci când a descoperit că pe un somon norvegian se afla o epifanie inedită, având drept semn o cruce creştină, potrivit NY Daily News.

Astfel, cu toate că voia să îl consume sub forma unei “mese sfinte”, Lars Ludwigson s-a hotărât să se plimbe cu el prin toată ţara, pentru a arăta şi celor din jur minunea, urmând ca apoi să îl gătească.

“Un băiat din Gambia a început să urle că a găsit ceva special şi toată lumea s-a dus să vadă. Sunt în industria asta de 30 de ani şi nu am văzut ceva asemănător. L-am ascuns într-un congelator deoarece a creat isterie foarte mare şi eu sunt singurul care ştie unde se află”, a povestit el, declarând că a poreclit descoperirea “Peştele Iisus”.

http://www.romaniatv.net/descoperirea-facuta-de-un-barbat-pe-un-peste-o-sa-ma-plimb-cu-el-prin-toata-tara-sa-vada-toata-lume_100825.html

Lasati un raspuns