Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

SFANTA PARASCHEVA 2013. Sute de oameni au format deja o coada in curtea Catedralei Mitropolitane

Pe masura ce trec orele, tot mai multi pelerini ajung la Iasi. Cu totii isi indreapta rugile catre Cuvioasa Parascheva al carei hram va fi sarbatorit luni.

Sfinta Vineri, cum este cunoscuta in popor, lecuieste bolile si alunga necazurile spun oamenii, care vin si ca sa-i multumeasca pentru ajutorul deja primit.

Printre cei care s-au inchinat joi la moastele Cuvioasei Parascheva o intalnim pe doamna Elisabeta, din Petrosani. A batut atata drum ca sa ii aduca multumire Sfintei, care ar fi infaptuit o minune pentru ea.

In urma cu doi ani, era paralizata si nu se putea ridica din pat. Astazi a venit pe propriile picioare sa arate tuturor ca exista miracole.

“Am facut un accident vascular, sunt operata de cancer si multumesc lui Dumnezeu, Maicutei Domnului si Sfintei Parascheva ca m-am facut bine, am fost foarte rau, de la Sfintele Maslu m-am ridicat.”, spune Elisabeta Toderasc.

In Mitropolie, spre racla cu sfintele moaste, pelerinii au format deja un rand de zeci de metri lungime.

In curtea Catedralei Mitropolitane pregatirile sunt pe ultima suta de metri.

Joi, baldachinul in care maine dimineata va fi asezat sipetul de argint cu moastele sfinte va fi impodobit cu flori albe, in special trandafiri.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sfanta-parascheva-2013-sute-de-oameni-au-format-deja-o-coada-in-curtea-catedralei-mitropolitane.html

Lasati un raspuns