Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

MINUNEA care s-a întâmplat la racla Sfintei Parascheva. “Venise acolo mai mult moartă”

Cu siguranţă credinţa este o forţă puternică, ce poate transforma sufletele credicioşilor, iar minunile se petrec chiar sub ochii noştri. Prin faţa raclei cu moaştele sfintei Parascheva trec zilele acestea sute de mii de români care se roagă pentru iertarea păcatelor, pentru bunăstare, pentru sănătate, pentru noroc în dragoste.

Însă o femeie din Bârlad a văzut cu ochii ei o minune. “De fiecare data cand ating racla simt o usurare si o caldura in trup. Orice s-ar spune, Sfanta face minuni adevarate. Acum cativa ani am adus-o la Iasi si pe o cumatra de-a mea, care era foarte bolnava si suferea cumplit. Era depresiva si a avut mai multe tentative de a se sinucide, ba voia sa se spanzure, ba voia sa se arunce in fata trenului.

Am adus-o aici aproape moarta. Si vreau sa va spun ca nici macar nu era ziua de sarbatoare a Sfintei, ci o zi obisnuita din cursul anului, parca spre vara. Ea are trei copii si toti sufereau din cauza ei. Mi-a spus ca atunci cand a atins moastele, a simtit o fierbinteala in tot corpul.

Apoi, pe drumul spre casa a dormit. Am vazut cu ochii mei cum s-a culcat tot asa agitata, iar cand am ajuns acasa era foarte calma si linistita, iar gândurile negre au disparut”, a adaugat Aneta Chiriac pentru bzi.ro.

http://www.antena3.ro/romania/minunea-care-s-a-intamplat-la-racla-sfintei-parascheva-venise-acolo-mai-mult-moarta-231058.html?utm_medium=email&utm_source=infoportal_newsletter&utm_content=newsletter

Lasati un raspuns