Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

AVORTUL FĂCUT de BIANCA DRĂGUSANU, din PERSPECTIVA PREOTILOR! Uite ce SEMNIFICATIE are si ce poate face pentru A SE CĂI

Problemele din cauza cărora Bianca Drăguşanu nu a putut ţine sarcina, fiind nevoită să facă avort, sunt înţelese de Biserica Ortodoxă. Însă cu siguranţă roşcatei îi pare rău că s-a aflat într-o asemenea situaţie, în care a trebuit să renunţe la rodul dragostei cu Victor Slav, din cauze medicale.

Din punct de vedere al religiei, avortul este considerat un păcat de moarte, însă, atunci când este vorba de o problemă medicală pe care mama o are şi din cauza căreia nu poate ţine sarcina, există înţelegere din partea Bisericii.

Prin această experienţă dramatică a trecut şi Bianca Drăguşanu, care a fost nevoită să renunţe la rodul iubirii cu Victor Slav, din cauza problemelor pe care le are la picioare, şi care ar fi împiedicat-o să ducă “misiunea” la bun sfârşit, punându-i viaţa în pericol. Şi, deşi nu a săvârşit un păcat, pentru liniştea ei, roşcata poate merge la Biserică să se roage şi să se confeseze unui duhovnic, pentru a-şi lua această piatră de pe suflet.Totodată, un preot o sfătuieşte prin intermediul Libertatea.ro să ajute copiii nevoiaşi.

“Sufletele sunt în mâinile lui Dumnezeu. Avortul este un păcat de moarte, dar există modalităţi prin care să te căieşti, în funcţie de situaţie sau de duhovnic. În primul rând trebuie să mergi la duhovnic să îţi mărturiseşte păcatul. Există o perioadă de penitenţă pe care trebuie să o săvârşească. Trebuie să-şi mărturisească păcatul şi să se îndrepte. În al doilea rând, se poate căi oferind ajutor.

Poate ajuta copiii defavorizaţi. Dumnezeu urăşte păcatul, dar îl iubeşte pe păcătos. Trebuie să se roage şi să îşi dea seama că această greşeală nu trebuie să se repete. În cazul în care există probleme medicale, există înţelegere din partea Bisericii, dar asta este în funcţie de ce i-au spus şi medicii. Dacă va simţi nevoia să se confeseze unui preot, acest lucru o va ajuta să treacă mai bine peste această situaţie. La fel, rămâne valabil ajutorul pe care îl poate da copiilor”, ne-a declarat în exclusivitate un preot.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/bianca-dragusanu-pacat-avort-ce-are-de-facut-pentru-a-se-cai-469386.html

Lasati un raspuns