Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

În Serialul Minti Criminale va apare şi o secvenţă filmata, a la Hollywood, în Biserica românească din Los Angeles

Luni, 28 octombrie 2013, au avut loc filmările secvențelor pentru un episod din serialul Mințile Criminale, ce rulează săptămânal, pe canalul național american de TV, CBS. Tema episodului: un tâlhar, urmărit de FBI, decide să intre într-un locas de cult (Biserică Sf. Treime, Los Angeles, CA), în Vinerea Mare, în timpul Prohodului, cântat de 5 “călugări” români (fotografia de mai sus), participă la prima parte a slujbei Prohodului, apoi, la ieșirea din biserică, se oprește în fața Icoanei Maicii Preciste, aprinde o lumânare, și în taină, timp de minute în șir, își plânge păcatele, și se pocăiește, se convertește, si își primește tainic iertarea păcatelor.

Serialul va rula cândva în luna decembrie 2013, pe canalul național american de TV, CBS. Vom primi informaţii, in viitorul apropiat, despre ziua, și ora transmiterii.Foto: Cei 5″călugări” români, Gabriel Vamvulescu, Ion-Bogdan Regney, Andrei Adomnicăi, Anatol Razmeritsa, și Ion Anton, membri ai parohiei româneşti din Los Angeles, în rolul de cantori ai bisericii “Sfânta Treime”, Los Angeles, California, în serialul “Minți Criminale”, fotografiați dimpreună cu actrița Diana Busuioc (rolul Veronicăi, și scenarista filmului “The Impaler” – Dracula), în plină vogă, în zilele noastre, Halloween – Octombrie 31, 2013. În partea stângă a actriței, actorul Anatol Răzmeritza (rol principal în serialul X-Files, de mare succes în Statele Unite, și Canada, acum vre-o 2 decenii în urmă).

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=11069:in-serialul-mini-criminale-va-apare-i-o-secven-filmata-a-la-hollywood-in-biserica-romaneasc-din-los-angeles&catid=53:eveniment&Itemid=77

Lasati un raspuns