Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Si-a mutilat chipul pentru a semana cu un vampir

“M-am considerat mereu diferit fata de ceilalti”, este marturia cutremuratoare a unui avocat din Mexic care a recurs la operatii estetice socante pentru a-si schimba infatisarea.

Maria Cristerna, o femeie in varsta de 35 de ani din Mexic, mama a patru copii, a suferit numeroase transformari socante in ceea ce priveste infatisarea. Si-a modificat dantura astfel incat sa para ca are colti de vampiri si si-a implantat in cap, sub scalp bile de titan ca si cum ar avea coarne.

S-a autointitulat Doamna Vampir (Vampire Lady) si-a tatuat din cap pana in picioare. Poate nu o sa va vina sa credeti, dar Maria Cristerna s-a nascut intr-o familie cu frica lui Dumnezeu, parintii ei fiind niste oameni foarte religiosi care respecta cu strictete Sfanta Scriptura.

Doamna Vampir a marturisit ca s-a maritat la 17 ani, iar visul ei pe atunci era sa fie o sotie iubitoare si casnica. Destinul a facut, insa, ca barbatul de langa ea sa aiba o fire violenta, Maria Cristerna declarand ca a fost de nenumarate ori victim abuzului si batailor crunte venite din partea sotului. Un motiv pentru care a vrut sa-si tatueze corpul a fost Acela de a ascunde cicatricile lasate in urma loviturilor incasate.

Desi multi oameni se feresc de ea cand o vad pe strada, Maria Cristerna sustine ca iubeste frumosul pe care il exprima prin muzica ei. Intre timp s-a lasat de avocatura si a devenit DJ sustinand concerte in multe tari din America Latina, dar si din Europa. “Ceea ce vedeti este rezultatul experientelor traite de mine inca de cand eram foarte tanara. Am fost mereu diferita de ceilalti”, a declarat Doamna Vampir.

http://www.kanald.ro/socant-si-a-mutilat-chipul-pentru-a-semana-cu-un-vampir_31045.html

Lasati un raspuns