Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vezi de ce nu s-a cununat Tăriceanu şi la biserică!

Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României, a făcut ieri a cincea nuntă. Aleasa inimii sale este o buzoiancă pe nume Loredana Moise, mai mică cu 26 de ani decât politicianul.

Fostul premier, acum în vârstă de 61 de ani, şi noua sa soţie, Loredana Moise (35 de ani), s-au cununat civil la sfârşitul lunii iulie, iar ieri ar fi trebuit să aibă loc şi cununia religioasă.

Din păcate, nicio biserică din ţară nu i-a mai permis lui Tăriceanu să-i jure credinţă veşnică unei femei, în faţa lui Dumnezeu, pentru a cincea oară, astfel că cei doi însurăţei au renunţat la ceremonia religioasă.

Petrecerea a avut loc la Palatul Ghika din Capitală şi a fost o ceremonie restrânsă, cu doar 50 de invitaţi.

Tăriceanu a avut patru soţii. Vezi povestea acestora!

Prima căsătorie a lui Tăriceanu a avut loc imediat după absolvirea Facultăţii de Hidrotehnică, din cadrul Institutului de Construcţii Bucureşti. În 2004, el declara pentru Libertatea: “Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980”. Identitatea acestei prime soţii a rămas încă un mister, vehiculându- se doar ideea că ar fi fost vorba de o fostă colegă de studii, pe care ar chema- o Rodica şi care s-ar afla de mulţi ani în SUA.

Livia Popescu Tăriceanu (54 de ani) a fost cea de-a doua soţie a ex-premierului. Absolventă de ASE şi fiică a primului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu, aceasta “a ocupat”, se pare, perioada anilor ’80 din viaţa lui Călin Popescu Tăriceanu.

Cea de-a treia căsnicie a fostului prim-ministru e şi ea învăluită în mult mister. Cu toate acestea, Cornelia Trântescu este cea care i-a dăruit primul copil, Călin, născut în ianuarie 1996.

Cea de-a patra soţie a fost Ioana Tăriceanu. Aceasta i-a dăruit fostului premier pe Mihai în octombrie 2002. În 2004 cei doi au ales să se cunune religios şi au divorţat în 2011.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/tariceanu-nu-s-a-cununat-religios-470112.html

Lasati un raspuns