Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

S-a pozat în coşciug! Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Piţurcă, s-a amuzat copios împreună cu fiul ei, Edan

Superba blondă Vica Blochina (37 de ani) i-a făcut o surpriză de proporţii lui Edan, fiul său şi al lui Victor Piţurcă, zilele trecute, de Halloween, ca răsplată pentru rezultatele şcolare îmbucurătoare: l-a dus în parcul de distracţii Gardaland, unde blonda s-a fotografiat în ipostaze amuzante, dar şi macabre.

Cum micuţul Edan (7 ani), fiul Vicăi şi al lui Victor, se descurcă de minune la şcoală, numărându- se printre primii elevi din clasă, celebra lui mamă l-a invitat joi, de Halloween, într-o scurtă vacanţă la Verona.

I-a plăcut să se plimbe cu trenul

În cele trei zile de şedere, Vica şi Edan au reuşit să viziteze cele mai importante obiective turistice, inclusiv vestitul parc de distracţii Gardaland, unde s-au deghizat în diferite personaje de poveste: “A fost ceva inedit. Ne-am simţit foarte bine, deşi pentru mine a fost mai obositor decât pentru Edan, care a avut o energie incredibilă. Nu a stat locului o secundă, iar eu a trebuit să ţin ritmul”, ne-a declarat Vica.

Printre preferatele micuţului Edan s-au numărat trenuleţul care face înconjurul parcului, caruselul, dar şi cel mai renumit castel al Magicianului Merlin. Iar Vica s-a pozat lângă un coşciug, dar şi cu pălărie de vrăjitoare pe vârful capului, semn că a savurat din plin trăsnitele obiceiuri de Halloween.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/horror-pozat-cosciug-vica-blochina-victor-piturca-edan-470313.html

Lasati un raspuns